Sikertermék
Töltés és tárolás nyomon követett módon – ProxerSafe Box

Rekeszes szekrények egyedi igényekre is

  • autókulcsok átadása/ átvétele szerviz nyitvatartási időn túl

  • rádiók töltése és naplózott átadása műszakok között

  • iPad-ek, munkahelyi terminálok töltése és naplózott átadása műszakok között

  • rendszámtároló szekrények

  • töltő szekrények vendégek, ügyfelek részére

A ProxerSafe Box használható RFID kártyával, PIN-nel, QR-kóddal, de a szekrénytestre akár PayPass terminál is szerelhető.

Újdonság
Kövesse távolról hőszivattyúi működési adatait és hatásfokát!

Procontrol HeatPump Monitor

Hőszivattyú COP, hosszú távon SPF/SCOP monitoring egyszerűen és gazdaságosan a Procontroltól

Ha meg akarunk győződni a hőszivattyú-beruházásunk tényleges hatásfokáról a különböző működési körülmények, hőmérsékletviszonyok között; illetve ha külső előírások – pl. pályázati követelmények – miatt szükséges egy hőszivattyú monitorozó rendszer telepítése.

Újdonság
A GW Instek új spektrumanalizátora, GSP-8000 sorozat

A GSP-8000 sorozat, a GW Instek vadonatúj általános spektrumanalizátorai három frekvenciatartományt tartalmaznak: 8,0 GHz, 3,8 GHz és 1,8 GHz. A sorozat alkalmas a kutatás, a K+F verifikáció, valamint a rádiófrekvenciás termékek vizsgálati követelményeinek oktatására a gyártási és fejlesztési szakaszokban. A sorozat 1Hz - 1MHz felbontású sávszélességet (RBW), 10Hz - 3MHz videosávszélességet (VBW), -104dBc/Hz fáziszajt, 20dB-es előerősítőt és -160dBm/Hz-es legalacsonyabb zajszintet (tipikus) biztosít.

Újdonság
ÚJ GW Instek ASR-6000 áramforrás, nagy teljesítmény, 3 fázis

A GW Instek bemutatja az ASR-6000 sorozatot, az áramforrás-technológia élvonalbeli fejlesztését, amelyet arra terveztek, hogy az Ön energiaellátási megoldásait soha nem látott magasságokba emelje. Az ASR-6000 sorozat két figyelemre méltó modellből áll: az ASR-6450 AC/DC 4,5kVA és az ASR-6600 AC/DC 6kVA. Ezek a modellek jelentős mérföldkövet jelentenek, mint a GW Instek első önálló egységei, amelyek támogatják az egy-/háromfázisú váltakozó áramú bemenetet és kimenetet, névleges egyenáramú kimenettel párosítva. 

Rólunk írták
ÚJ TELEPHELYEN FEJLESZT A PROCONTROL

Szeged TV Híradó – 2023.10.06. . Márok Tamás, Herner Donát

1400 nm az épület hasznos területe, a körülötte lévő park 5500 nm. Néhány fát már elütettek és a fűmagot is elszórták. Új telephelyét a Procontrol 800millió forintból alakította ki, amelyhez 209 milliós uniós támogatást is nyert. A céget Kovács Károly alapította kényszerből 1980-ban 4 alkalmazottal.

Rólunk írták
SZEGEDEN 1 MILLIÁRDBÓL ÉPÜLT FEL EGY CSALÁDI VÁLLALKOZÁS ÚJ KÖZPONTJA

Szegedi Nap – 2023.10.06.

A Procontrol Elektronikai Kft. megvásárolta a Bajai út elején évtizedek óta üresen álló, félkész épületet, ahol aztán az Európai Unió 209 millió forintos támogatásával és 800 milliós saját befektetéssel készült el a cég új központja. Az 1400 négyzetméteres, három szintes épület tetején napelemek vannak, a fűtést hőszivattyúk adják.

A beruházás során az építkezésen kívül új gépekre is költöttek. Vásároltak egy új lézervágó-berendezést, amely az elektronikai alkatrészekhez szükséges igen pontos munkát tesz lehetővé. Az új központ megnyitása után a cég másik, Cserepes sori telephelyén is tovább folyik a munka.

A Procontrol Elektronikai Kft. alaptevékenysége a nyomtatott áramkörök fejlesztése és gyártása. Az elkészült elektronikai egységeket maguk építik be a saját termékeikbe.

– Mi egy ötletből terméket fejlesztünk, majd azt gyártjuk is. Sikeres volt az elmúlt években ez a technológiai innováció, hiszen nyolc év alatt sikerült a háromszorosra növelni az árbevételünket, és közben a cég több mint hatvan fősre nőtt – mondta Kovács Attila, a Procontrol ügyvezetője.

Újdonság
Proxer7 olvasó - immár feketébe öltözve is!

A közkedvelt Proxer7 RFID kártyaolvasó mostantól fekete színben is elérhető! Jelezze igényét megrendeléskor.

Rólunk írták
Új telephelyen az autógyáraknak, beszállítóknak is dolgozó Procontrol

Autószektor.hu - 2023.10.19. - Kovács András

Közel 900 millió forintos beruházással épített új telephelyet és bővítette gyártókapacitását a Procontrol Elektronika Kft. Szegeden. A 210 millió forintos támogatást kapó vállalkozás az autógyáraknak beléptető rendszereket, a márkakereskedéseknek és autókölcsönzőknek okos tárolókat szállít, de otthon van a parkoló rendszerekben is.

Aktuális
Cadence Allegro 2023 szoftver

Cadence Allegro 2023 szoftver raktárról elérhető! Keressen minket a sales@procontrol.hu e-mail címen!

Újdonság
DAQ-9600 - a legújabb moduláris adatgyűjtő rendszer

A DAQ-9600 adatgyűjtő rendszer a GW Instek legújabb moduláris adatgyűjtő rendszere, nagy rugalmassággal és teljesítménnyel. Három modulhellyel van felszerelve, és egy beépített precíziós 6 1/2 digitális DMM a teszt és mérés magja. 5 modul áll rendelkezésre a különböző mérési igények kielégítésére. A termékjellemzők elemzésére, illetve a rendszertesztelés vagy hibadiagnosztika gyártására irányuló kutatás-fejlesztéshez ez a rugalmas és nagy teljesítményű adatgyűjtő rendszer hatékonyan képes kielégíteni a különböző mérési követelményeket, egyszerűbbé, gyorsabbá és megbízhatóbbá teszik az átfogó vizsgálatot. Ezenkívül a DAQ-9600 rendszer a Keysight DAQ-970A sorozattal kompatibilis.

Eredményeink
Díjat nyert a Procontrol innováció kategóriában!

Átadták az Forbes Magazin és a K&H családi vállalatok kiválósági díjait annak a nyolc magyarországi családi cégnek, akik hosszú távú stratégiájukkal, innovációjukkal, sikeres generációváltásukkal és fenntarthatósági törekvéseikkel kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az elmúlt évben. A Procontrol innováció kategóriában nyert díja is bizonyítja, hogy cégünk jó utat választott azzal, hogy a kutatás-fejlesztés tevékenységének eredményeit termékszintig fejleszti, és elsősorban saját innovatív termékeivel van jelen a magyar és külföldi piacokon. A karcsú szervezeti felépítés, valamint a rövid, közvetlen vezetési és kommunikációs lánc biztosítja a cég szakterületén a technológiai és innovációs éllovasok között elért piaci pozícióját.

A gáláról bővebben a Forbes üzleti magazin oldalán olvashat.

Eredményeink
TÜV terméktanúsítványt kapott a Procontrol rádiós tűzjelző rendszere

A Procontrol által kifejlesztett rádiós tűzjelző rendszerének elemei, a 1121 WDB Vezeték nélküli Füstérzékelő Elektronika, 1124 WS Vezeték nélküli Sziréna, 1124 WIO Vezeték nélküli I/O modul és a 1122 WMC Vezeték nélküli Kézi jelzésadó sikeres terméktanúsításon ment át. A termék teljesítményállandóság tanúsítását és az üzemi gyártásellenőrzés (Factory Production Control FPC) vizsgálatát a TÜV Rheinland InterCert Kft. végezte.  

Jó lehetőség!
ProxerNet Cloud - bérelhető szoftver, biztonságos tárhely cégeknek

ProxerNet felhő, bérelhető adatgyűjtő szerver szolgáltatás elérhető. A beléptető terminálok központi adattárolása és távoli hozzáférés az adatokhoz a megrendelő részére.

  • Elkerüli az egyösszegű nagy beruházást
  • Biztonságos adattárolók
  • Gyors nagy teljesítményű és megbízhatóságú, tükrözött rendszerű kiszolgáló számítógépek
  • Folyamatos szoftverkövetés
Sikertermék
Intelligens kulcsszéf - hogy mindig tudja, hol vannak a kulcsai

Alkoholszondával is rendelhető! A KeySafe® egy intelligens kulcsszekrény-család, amely szigorúan ellenőrzött kulcskezelést tesz lehetővé. A KeySafe Lock biztonsági kulcsszekrény személyre szóló RFID proximity kártyával, mobiltelefonnal (NFC), PIN kóddal vagy akár ujjlenyomat-azonosítással nyitható. A KeySafe Lock egyesével reteszeli (lezárja) a kulcsokat, és nem engedi elvinni, csak annak, akinek az adott kulcsra jogosultsága van. Felügyelheti, naplózhatja, hogy ki, mikor, melyik kulcso(ka)t viszi el és hozza vissza. A KeySafe Lock fizikailag is megakadályozza a jogtalan kulcselvételt. A kulcsszekrények számítógéphez kapcsolhatóak, távolról lekérdezhetőek, menedzselhetőek, épületfelügyeleti rendszerbe integrálhatóak.