KeySafe®, AutoSafe kulcs- √©s √©rt√©kt√°rol√≥ sz√©f rendszerek

A KeySafe System egy intelligens kulcsgyŇĪjtŇĎ, √©rt√©kt√°rol√≥ rendszer, amely √©p√ľletek, g√©pkocsik kulcsainak, √©s egy√©b t√°rgyak menedzselt t√°rol√°s√°ra, ŇĎrz√©s√©re, automatiz√°lt begyŇĪjt√©s√©re, √©s kiad√°s√°ra szolg√°l. A rendszer tagjai a kulcsszekr√©nyek, a rekeszes vagy fi√≥kos t√°rol√≥k √©s a menedzsment szoftver a ProxerNet √©p√ľletautomatiz√°l√°si IP h√°l√≥zatba kapcsolhat√≥k, √©s a t√∂bbi rendszerrel k√©pesek egy√ľttmŇĪk√∂dni.

A KeySafe¬ģ egy intelligens kulcsszekr√©ny csal√°d, amely szigor√ļan ellenŇĎrz√∂tt kulcskezel√©st tesz lehetŇĎv√© szem√©lyre sz√≥l√≥ proximity k√°rty√°s, PIN k√≥dos, mobiltelefonos (NFC) - opcion√°lisan ujjlenyomatos - nyit√°ssal. A KeySafe Lock egyes√©vel reteszeli (lez√°rja) a kulcsokat √©s nem engedi elvinni, csak annak, akinek az adott kulcsra jogosults√°ga van. Fel√ľgyelheti, napl√≥zhatja, hogy ki, mikor, melyik kulcsokat viszi el √©s hozza vissza. A kulcsszekr√©nyek sz√°m√≠t√≥g√©pre kapcsolhat√≥ak, t√°volr√≥l lek√©rdezhetŇĎek, menedzselhetŇĎek, √©p√ľletfel√ľgyeleti rendszerbe integr√°lhat√≥ak.

Felhaszn√°l√°si ter√ľletei: bankok, √°llami int√©zetek, erŇĎmŇĪvek, aut√≥szalonok, aut√≥k√∂lcs√∂nzŇĎk, aut√≥gy√°rak, c√©ges aut√≥flotta kezelŇĎi, ingatlankezelŇĎk, ajt√≥, rakt√°rak, v√°llalatok, biztons√°gi c√©gek, k√≥rh√°zak, klinik√°k, hotelek, motelek.

 • Intelligens biztons√°gi kulcsszekr√©ny proximity k√°rty√°s, k√≥dos, opcion√°lisan ujjlenyomat-olvas√≥s nyit√°ssal
 • A szekr√©ny kiz√°r√≥lag jogosult k√°rty√°val, azonos√≠t√≥val nyithat√≥
 • Sz√°m√≠t√≥g√©phez kapcsolhat√≥, Etherneten - opcion√°lisan Wi-Fi - lek√©rdezhetŇĎ, napl√≥zhat√≥
 • T√∂bb szekr√©nyes kulcsmenedzsment, Ethernet h√°l√≥zatba k√∂t√∂tt eszk√∂z√∂k rendszer szintŇĪ kezel√©se
 • R√∂gz√≠tett adatok: ki, mikor nyitotta a szekr√©nyt, melyik kulcsot vitte el / hozta vissza
 • A jogosults√°g ak√°r kulcsonk√©nt (KeySafe Lock) adhat√≥, megvonhat√≥, ak√°r interneten kereszt√ľl, t√°volr√≥l
 • Online-offline kommunik√°ci√≥: automatikus vegyes √ľzemŇĪ kommunik√°ci√≥ (√∂nmag√°ban is mŇĪk√∂dŇĎk√©pes, a be√©p√≠tett
 • √©rintŇĎk√©pernyŇĎs ipari PC-rŇĎl √©s/vagy a t√°voli, h√°l√≥zati PC-n fut√≥ ProxerNet szoftverbŇĎl felprogramozhat√≥, lek√©rdezhetŇĎ)
 • Menedzsment szoftvere a ProxerNet, melynek t√∂bbi modulj√°val (pl. bel√©ptetŇĎ, munkaidŇĎ stb.) k√©pes egy√ľttmŇĪk√∂dni.
A be√©p√≠tett ipari PC √°ltal ny√ļjtott szolg√°ltat√°sok
 • √Ėn√°ll√≥ mŇĪk√∂d√©s, sz√°m√≠t√≥g√©pes h√°l√≥zati kapcsolat megszŇĪn√©se, megszakad√°sa eset√©n is zavartalan offline mŇĪk√∂d√©s
 • Kulcskeres√©s funkci√≥ (Hol van a pl. Lexus kulcsa? Ebben a szekr√©nyben melyik poz√≠ci√≥n? A h√°l√≥zat m√°sik szekr√©ny√©ben? Kin√©l?)
 • Ajt√≥nyit√°si, kulcsfelv√©teli napl√≥, elŇĎjegyzett foglal√°si inform√°ci√≥k megtekinthetŇĎk a k√©pernyŇĎn
 • Rendszergazdai hozz√°f√©r√©ssel a kulcsfelv√©teli jogosults√°gok felvehetŇĎk, m√≥dos√≠that√≥k az √©rintŇĎk√©pernyŇĎn
 • Szem√©lyazonos√≠t√°skor n√©v, ak√°r igazolv√°nyk√©p megjelen√≠t√©se (a port√°s ellenŇĎrizheti a haszn√°latot)
Opciók:
 • Ujjlenyomatolvas√≥. A szekr√©ny ajtaja ujjlenyomat felmutat√°s√°val nyithat√≥.
 • Vand√°lbiztos krimpelhetŇĎ kulcskarika
 • SMS riaszt√°s az idŇĎhat√°ron t√ļli kulcsbirtokl√°sr√≥l, email √©rtes√≠tŇĎk a mozg√°sadatokr√≥l
 • Egyedi m√©retek: KeySafe Lock t√°rol√°si kapacit√°s 8-t√≥l 304 kulcsig, fi√≥kok 8-as modulokban, rekeszek sz√°ma megadhat√≥
 • Bel√©ptetŇĎ rendszerbe integr√°l√°s: kil√©p√©si jogosults√°g enged√©lyez√©se csak akkor, ha leadta az √∂sszes kulcsot
A KeySafe Lock intelligens kulcst√°rol√≥val mindig tudja, melyik kulcs hol van. A kulcsszekr√©ny szem√©lyre sz√≥l√≥ RFID proximity azonos√≠t√≥val, PIN k√≥ddal vagy ak√°r ujjlenyomat-azonos√≠t√°ssal nyithat√≥. A kulcsokat elektromechanikus reteszel√©ssel le is z√°rja: csak a jogosult kulcsot engedi elvinni. Meg lehet hat√°rozni, hogy ki, mikor, melyik szekr√©ny mely kulcsainak felv√©tel√©re jogosult. A nyit√°s, z√°r√°s, kulcs esem√©nyek napl√≥ba ker√ľlnek. A rendszer automatikusan ellenŇĎrzi, hogy a jogosult szem√©ly t√©nyleg azt a kulcsot viszi-e el, vagy hozza vissza, amelyre jogosult, √©s j√≥ helyre akasztja-e fel? A rendszer k√©pes riaszt√°st k√ľldeni, ha valaki elvisz egy kulcsot, amelyhez nincs joga, vagy m√°st hoz vissza, vagy rossz helyre teszi. A KeySafe Lock szekr√©nyek magas biztons√°gi fokozat√ļ professzion√°lis felhaszn√°l√°sra is alkalmasak.
A KeyDrawer biztons√°gi fi√≥kos kulcsszekr√©ny szem√©lyre sz√≥l√≥ RFID proximity azonos√≠t√≥val, PIN k√≥ddal vagy ak√°r ujjlenyomat-azonos√≠t√°ssal nyithat√≥. Egyes√©vel reteszeli (lez√°rja) a fi√≥kokat √©s nem engedi kinyitni, csak annak, akinek az adott fi√≥kra jogosults√°ga van. Kulcs √©s egy√©b t√°rgyak pl. menetlev√©l, mobiltelefon, stb. ellenŇĎrz√∂tt t√°rol√°s√°ra szolg√°l. Meg lehet hat√°rozni, hogy ki melyik szekr√©ny melyik fi√≥kj√°nak nyit√°s√°ra jogosult. A nyit√°s, z√°r√°s esem√©nyek napl√≥ba ker√ľlnek. A fi√≥kot csak a jogosult h√ļzhatja ki, a fi√≥kban a kulcsok azonos√≠tva, reteszelve, mindig tudjuk, hogy melyik kulcs hol van, √©s ki vitte el. Egy KeySafe rendszerbe t√∂bb kulcsszekr√©ny, √©s kulcsgyŇĪjtŇĎ-t√°rol√≥ tartozhat, IP alap√ļ h√°l√≥zatot alkotva, amelyeket egy k√∂z√∂s KeySafe menedzser program kezel SQL adatb√°zissal, √©s a HWServer programmal egy√ľttmŇĪk√∂dve.

A program kezeli a személyi törzsállományt, a kulcs törzsállományt, a kulcsjogokat, eseménynaplót. Real Time tudja, hogy ki, mikor, milyen kulcsot honnan vitt el, mikor kell visszahoznia vagy ki mikor, milyen kulcsot hová helyezett el.

A mozgási rekordokból pontosan tudja, hogy: 1. Hol vannak az én kulcsaim?
2. Kinél milyen kulcsok vannak most?
3. Melyik kulcs hol van most?
4. Az egyes KeySafe szekrényekben milyen kulcsok vannak?
Az AutoSafe rekeszes t√°rol√≥ 9-400 db f√ľggetlen, sz√°mozott sz√©f rekeszbŇĎl √°ll, amit csak RFID k√°rty√°val, vagy NFC k√©pes okostelefonnal lehet nyitni √©s z√°rni. Meg lehet hat√°rozni, hogy ki melyik sz√©f melyik rekesz√©nek nyit√°s√°ra jogosult. A nyit√°s, z√°r√°s esem√©nyek napl√≥ba ker√ľlnek.
Az AutoSafe sz√©feket nagy √©rt√©kŇĪ, szem√©lyes haszn√°lat√ļ t√°rgyak (telefon, iratok, aut√≥kulcs, stb.), szersz√°mok, mŇĪszerek, mobil komputerek ellenŇĎrz√∂tt, √©s k√∂nyvelt kiad√°s√°ra, visszav√©tel√©re, t√°rol√°s√°ra alkalmazz√°k. Informatikai h√°l√≥zatba kapcsolhat√≥k.T√∂bb sz√©f egy h√°l√≥zatba csatlakozhat√≥, √©s a ProxerNet szoftver AutoSafe modulj√°val monitorozhat√≥, √©s menedzselhetŇĎ.
Minden term√©k rendelhetŇĎ sz√°lcsiszolt rozsdamentes ac√©l, illetve porsz√≥rt ac√©l kivitelben, valamint √ľvegajt√≥s √©s teleajt√≥s v√°ltozatokban is!